Smyckesdesign i Stockholm

”Design är personligt, Med min erfarenhet och dina önskemål designar vi tillsammans ditt drömsmycke.” – David Harper

 

Smyckesdesigner David Harper

Redan som 16 åring påbörjade David sin designutbildning på Sir John Cass School of Art i London och har sedan dess arbetat med design och formgivning i över 35 år. David lägger ner både hjärta och själ i sitt arbete, allt för att säkerställa hög kvalitet och därmed överträffa kundernas förväntningar. Noggrannhet, öga för detaljer och unik formgivning har lett till att allt fler kunder har besökt hans ateljé och butik på Drottninggatan i Stockholm.

Designsmycken enligt dina önskemål

Vi har alla olika önskemål och förväntningar när det kommer till det perfekta smycket. Du kanske är på jakt efter en förlovningsring, vigselring, halsband eller örhänge och önskar något helt unikt. Då har du hittat rätt. I vår butik kan du låta dig inspireras av ett stort utbud av vackra smycken, sedan kan du och David tillsammans designa ett smycke helt enligt dina önskemål. David står för kunskap och teknik, du står för idéer och design. Perfekt för dig som vill bort en personlig present eller vill ha en egendesignat ring på fingret vid förlovning eller vigsel.

Välkommen till vår butik

När du besöker vår butik kan du räkna med hög service och ett trevlig bemötande. Vi hjälper dig att hitta rätt smyckesdesign utifrån dina önskemål. Kom gärna till vår butik på Drottninggatan 83 och se vad vi har att erbjuda, du hittar våra öppettider här.

Du är alltid välkommen att kontakta oss via e-mail eller telefon +46 8-22 33 29 om du har några frågor.