Våra tjänster

Vi har ett stort utbud av vackra smycken i butiken. Allt från vackra hängsmycken, örhängen, vapenringar, enstensringar, alliansringar, förlovningsringar och vigselringar.

Vi designar och tillverkar smycken i vår butik och ateljé på Drottninggatan i Stockholm. Vi använder svenskt rödguld, roséguld, gult guld, vitt guld, platina, palladium och titan. Vi utför omarbetning av gamla smycken som kan smältas ner och göras om till nya. Med den senaste tillgängliga teknologin som lasersvets och punktsvets, reparerar vi alla sorters smycken, även antika smycken och vi utför alla typer av steninfattningar på plats. Om din sten är trasig eller sliten kan vi slipa om den. Även diamanter kan gå sönder och slipas om. Vi utför både maskingravyrer, handgravyrer och vapengravyr för hand. Omträning av pärlcollierer. Som kvalificerad värderingsman utför David värderingar av smycken. Allriskförsäkringen inkluderas vid varje försäljning, allt för din trygghet.

Vigselring – Förlovningsringar – Smyckesdesign – Smyckesreparationer

Gravyr – omarbetningar – steninfattningar – Pärlcollier omträning – Smyckesvärdering – omslipning av stenar

 

SMYCKESDESIGN

Design är personligt. Med vår långa erfarenhet av design och dina önskemål, designar vi ditt drömsmycke tillsammans. Ett smycke att vara stolt över i många år. I butiken finner du ett stort utbud av inspiration till vackra smycken för livets alla tillfällen.

REPARATIONER

Vi utför alla sorts reparationer med största noggrannhet på både moderna och antika smycken. Vi använder oss av den senaste teknologin såsom punkt- och lasersvets på guld, silver och platina.

Vi kan slipa om slitna och trasiga stenar samt infattning av stenar. Vi utför omträning av pärlcollierer. Vi utför uppfräschning och polering av smycken samt även rodering av vitguldssmycken.

Välkommen in i butiken på Drottninggatan 83 i Stockholm eller kontakta oss här.