Handgjorda ramringar

Om du vill ha handgjorda ramringar tillverkade med högkvalitativa diamanter, allt helt enligt dina önskemål eller i samråd med vår guldsmed, har du kommit rätt. Vi erbjuder ramringar där det är du som väljer både antalet diamanter och deras storlek. Med ett utbud beståendes av exklusiva smycken och juveler har vi garanterat det smycke du söker.

 

Handgjorda ramringar i Stockholm

Ramringarna Victoria och Chelsea kommer med två rader diamanter infattade i 18k roséguld, gult guld rött guld, vitt guld eller platina. Ramringen är en unik och oerhört uppskattad ring som låser in mittenringen, men du kan lätt ta ut mittringen som även kan bäras separat om du så önskar. Som med alla handgjorda ringar, kan ramringen även tillverkas efter dina önskemål. Du kan även välja en helt annan mittenring, såsom en slät ring, enstensring eller en alliansring.

 

Med en hög personlig service är vi den självklara guldsmeden i Stockholm för dig. Ringar enligt dina önskemål Få den förlovningsring eller vigselring du alltid drömt om. Med lång erfarenhet och gediget arbete tillverkar vi ramringar helt enligt dina önskemål direkt på plats i Stockholm, samtliga med högkvalitativa diamanter i önskad storlek.

Kombinations & Ram Ringar