Guldsmed med lång erfarenhet

I mer än 35 år har juvelerare David Harper designat och skapt exklusiva smycken och juveler i både guld och platina med ädelstenar. I 1979, vid 16 års ålder, fick han ett femårigt guldsmedslärlingskontrakt i ”diamantdistriktet” Hatton Garden i London. Under den tiden genomförde han även designstudier på Sir John Cass School of Art i London.

David Harper har sedan dess arbetat med att kvalitetssortera oslipade diamanter hos De Beers i London, också känt som världens största diamantbolag. 1986 flyttade David till Stockholm och arbetade som frilans-guldsmed i Vasastan. 1998 öppnade David sin egen butik på Drottninggatan 83.

Design, tillverkning och reparationer

I den kombinerade ateljén och butiken på Hötorget i Stockholm designar och tillverkar vi smycken i svenskt rödguld, roséguld, gulguld, vitguld, platina, palladium, titan och silver. Vi reparerar även alla sorters smycken och använder den senaste teknologin för att återskapa smyckenas forna glans. Du kan även lämna in smycken hos oss för handgravyr eller maskingravyr.

Design är personligt och vi har alla våra unika preferenser när det kommer till smycken. Vi ger dig möjlighet att, tillsammans med David, designa ett personligt smycke helt enligt dina önskemål. Han har den tekniska expertisen och kunskapen, du har dina tankar och idéer kring hur smycket kan se ut. Perfekt för dig som önskar ett personligt utformat och unikt smycke.

Varje kund i fokus

När du besöker vår butik står du som kund i fokus. Vi hjälper dig att hitta rätt smycke utifrån dina önskemål. Du är alltid välkommen att kontakta oss via e-mail eller telefon +46 8-22 33 29. Kom gärna till vår butik på Drottninggatan 83 och se vad vi har att erbjuda, du hittar våra öppettider här.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *